"Hallo Ilya. We zijn erg blij met de foto’s. We vinden je een superfotograaf! Hebben inmiddels ook reclame voor je gemaakt en iedereen vind de foto’s supermooi. Bedankt voor deze onvergetelijke herinnering"

- Patrick -

 

"Ik was voor mijn zus op zoek naar een origineel, waardevol cadeau. Zij gaat wonen in de oude gevangenis in Rotterdam Noord. Ik heb lang gezocht en kwam uit bij Ilya. Daar vond ik precies wat ik zocht. Ik wist alleen nog niet hoe of wat. Ben ontzettend goed geholpen door Ilya. Ilya dacht goed mee en kwam met verschillende opties. Uiteindelijk is het een foto op aluminium geworden en het is precies geworden zoals ik het in gedachten had. Mijn zus en haar vriend waren tot tranen toe ontroerd. En de foto van de oude gevangenis krijgt zo weer een nieuw leven. Ik ben Ilya dan ook enorm dankbaar."

- Annemarie -

 

"Ilya is een fantastische fotograaf, ik werk nu vijf jaar met hem samen en ben iedere keer weer verbaasd hoe hij het voor elkaar krijgt om een zekere 'laag' over z'n foto's te leggen; de beelden krijgen daardoor een bijna magische, soms surrealistische toon, geweldig! Ook in portretfoto's is hij heel goed, onlangs maakte hij er twee voor onze website. Daarnaast is Ilya gewoon een hele toffe gast, aardig, bescheiden: ik heb hem heel hoog zitten en beveel hem van harte aan!!"

- Okke Verstrenge -

 

"Al vele jaren verzorgd IDM Photography de fotografie van evenementen van Gersmagazine en Wij zijn Gers Niet voor niets doet hij dat al vele jaren want we werken graag met Ilya samen. Los van een fijn persoon maakt hij gewoon hele mooie beelden. Daarbij vinden wij dat hij de afgelopen jaren nog beter is geworden. Gelukkig hebben we Ilya, want daarmee worden al onze events op een schitterende manier vastgelegd."

- Edwin Veekens, Gersmagazine -

 

"IDM maackt fantastische Event Foto's"

- Immer Hansi -

 

"Wij kende het werk van IDM Photography al een beetje en we wisten dat Ilya te gekke foto’s kan maken. Om die reden hebben wij gevraagd of hij onze trouwdag vast wilde leggen. Vooraf hebben we een gesprek met Ilya gehad waarin we onze wensen en ideeën hebben uitgewisseld. Ilya luistert goed en is prettig en persoonlijk in de omgang. Dit hebben we tijdens de dag zelf als enorm prettig ervaren! En het resultaat is geweldig. Afgelopen week hebben we de foto’s in ontvangst mogen nemen en Ilya heeft onze verwachtingen overtroffen! Hij heeft oog voor de kleine maar hele gave details. Ilya maakt foto’s met karakter. Zo kan je bij elke foto de sfeer van de dag opnieuw beleven. Wij zijn super blij met het resultaat en raden Ilya van harte aan! Ilya bedankt voor je gave werk!

- Anke Moret -

 

"Altijd geweldige foto's..."

- Lucy Kay -

 

"Ilya kennen wij al een tijdje omdat ik door hem en zijn vrouw betrokken ben bij de door hen bewoonde en inmiddels verkochte woningen. Presentatie en onderscheidend zijn is super belangrijk. Dat vinden wij terug in de manier en stijl die Ilya inmiddels ontwikkeld heeft. De pure weergeven zijn kracht. Vandaar de voor ons makkelijke keuze toen wij de voorbereiding startten voor onze nieuwe website. Het resultaat mag er zijn, dank!"

- Koos Velthaak van Velthaak & Keijzer Makelaars -

 

"Altijd weer onder de indruk van je foto's Ilya. Sowieso je Decay & Desolation foto's doen wat met mij. Het geeft een emotie of ik ze soms freaky vind of treurig etc., er is een verhaal. Al je foto's hebben een puur karakter en daar ligt ook jouw kracht. En dan te bedenken dat dit als hobby is begonnen .. im really proud

- Ebru Bayhan -

 

"Toen ik voor mijn nieuwe bedrijfswebsite nieuwe foto's wilde laten maken was Ilya de eerste aan wie ik dacht. Ik ken hem vanuit zijn werk bij Prison Escape waar hij iedere keer weer de meest fantastische foto's schoot. De verwachtingen waren dan ook enigszins hooggespannen. Ilya heeft ze echter volledig waargemaakt! Hij heeft tijdens mijn podiumshow het moment en de sfeer fantastisch vast weten te leggen. Niet simpel in een klein theater met beperkte bewegingsruimte. Daarnaast hebben we ook een photoshoot gedaan. Ilya heeft zeer goed oog voor compositie, kleur, licht en detail. De foto's die ik in gedachten had zijn fantastisch geworden. Maar Ilya is meer dan alleen de fotograaf, hij denkt mee en komt met zijn eigen ideëen. Sommige van de mooiste foto's komen direct uit zijn verbeelding voort. Kortom, een aanrader voor iedereen die fantastische foto's wil laten maken.

- Daniel de Ronde -

 

"Professional die van aanpakken weet. Creëert ongelofelijk toffe beelden en denkt altijd met je mee. Heeft passie voor het vak en blijft betrokken bij het project van A tot Z. Absolute aanrader!"

- Rowan Stapelbroek -

 

"IDM Photography stond met stip bovenaan mijn lijstje met mogelijke fotografen voor het vastleggen van de verdediging van mijn proefschrift. Gelukkig bleek mijn eerste keus deze job graag te willen doen! Wat mij opviel in de voorbereidende fase, was dat de fotograaf (Ilya) op voorhand erg grondig informatie in won over de situatie ter plekke; hoe de locatie uit zag, welke momenten ik graag vastgelegd wilde hebben, wat er zou gaan gebeuren, waar hij mocht komen, etc. Daarnaast heeft hij zeer constructief meegedacht over de mogelijkheden om 'the perfect shot' te maken. Ik heb zelden meegemaakt dat iemand zich zo grondig voorbereidt op een situatie. Tijdens de verdediging zelf voelde Ilya feilloos aan wat echt mooi zou worden. Hierin wisselde hij zeer gedetailleerde shots af met overzichtsshots, waarbij zelfs lastige verlichtingsomstandigheden (veel kunstmatig licht, bijv.) geen enkele belemmering vormden. Het eindresultaat is een serie waar mijn mond oprecht van open viel. Ilya is in staat om belangrijke gebeurtenissen op een intieme en zeer persoonlijke manier vast te leggen. Zijn foto's combineren statigheid met oprechte emoties, en zijn daarom een genot om tot in de kleinste details te bestuderen. Mijn eindoordeel is dan ook simpel - onovertroffen goed!"

- Ruud Mattheij -